Bruidsfotograaf Den Haag | Loveshoot Scheveningen met Bas en Sabine

Bruidsfotograaf Den Haag | Loveshoot Scheveningen met Bas en Sabine

/ 11 juli 2014

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, den haag, loveshoot, scheveningen

Voor een bruiloft is het altijd leuk om een bruidspaar beter te leren kennen. Als bruidsfotograaf weet ik uit ervaring dat de meeste stellen het best wel eng vinden om voor de camra te staan. Zeg eens eerlijk, dat is toch ook best wel spannend. Moeten we poseren, waar kijk ik naar, moet ik lachen, of juist weer niet? Een loveshoot is daarom ideaal om daar aan te wennen en je bruidsfotograaf beter te leren kennen en andersom natuurlijk ook. Tijdens zo'n loveshoot raak je steeds meer op je gemak en worden de foto's steeds spontaner en zie je de spanning verdwijnen. Dit zijn dan de meest natuurlijke foto's en deze zijn vaak ook het mooist. Na zo'n verlovingshoot bijvoorbeeld in de duinen en op het strand van Scheveningen is het natuurlijk heerlijk om even bij te komen en na te praten in een van de vele beachclubs. Toevallig zijn wij geeindigt in de strandtent waar dit geweldige stel later gingen trouwen. 

Op de dag van de bruiloft voel je je na zo'n loveshoot als volleerd model en zul je merken dat op je bruiloft dit een stuk makkelijker gaat. In al mijn bruiloft pakketten zit dus ook een loveshoot inbegrepen om zo ontspannen mogelijk op je bruiloft op de foto te gaan. Wellicht vind je het zelfs wel heel leuk nu en stike je pose na pose.


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG