Trouwfotograaf Het Spaansche Hof Den Haag | Jessica en Rainier

Trouwfotograaf Het Spaansche Hof Den Haag | Jessica en Rainier

Bruiloften / 07 februari 2019

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, den haag, Het Spaansche Hof, trouwen

Trouwen in Het Spaansche Hof Den Haag

Jessica, de prachtige bruid van vandaag begon de dag thuis met alle voorbereidingen. Rainier, haar aanstaande man was een paar huizen verder bij vrienden aan het aankleden. Dicht bij elkaar, maar toch heel fijn deze dag met een tweede fotograaf erbij gefotografeerd. Ideaal om met een second shooter de dag vanuit verschillende punten vast te leggen. Toen ik aankwam was iedereen al druk bezig met de voorbereidingen. Oma, moeder, tantes, vriendinnen en kleinkinderen werden allemaal mooi gemaakt met prachtige haren en make-up. Ook de bruids sieraden mochten natuurlijk niet ontbreken.

Haar en make-up voorbereidingen bruid

Bruidssieraden aandoen door de bruid

Voorberedingen bruidegom

Hier gaat het er meestal wat rustiger aan toe. Dat wil niet zeggen dat er geen spanning is natuurlijk, ook al zeggen die bruidegommen dat ze er weinig last van hebben ;). Die lopen meestal het hele huis door van kamer naar kamer omdat ze niets kunnen vinden. Met z'n drieen zorge ze er voor dat de bruidegom er top uit zag en dat ook de schoenen nog even netjes werden opgepoetst.

Voorbereidingen bruidegom

Trouwschoenen oppoetsen bruidegom

The first look

Jessica stond Rainier boven op het balkon op te wachten. Zij kon hem al door de straat zien aan komen lopen en na een snelle groet liep ze naar de trap toe om haar aanstaande man te omhelzen. Rainier had Jessica nog niet helemaal kunnen zien toen ze op het balkon stond. Toen zij de trap af kwam was zijn reactie hoe ze er uit zag genoeg om te weten wat hij van haar vond in haar prachtige trouwjurk. 

Bruid wacht op bruidegom voor first look

reactie First look van bruidegom

Laatste voorbereidingen thuis voor de ceremonie

Nog even een broodje eten, chillen in de zon en de laatste instructies voor de bruidsmeisjes. Ook nog even oefenen met vader hoe ze op zouden lopen naar de ceremonie. Alles ging heerlijk door elkaar en het was super gezellig deze ochtend. Normaal een moment om een fotoshoot te doen, maar dit bruidspaar gaf de voorkeur om bij hun familie te blijven en daar veel foto's van te hebben. Super leuk en waardevol om iedereen weer bij elkaar te hebben op zo'n dag en van de meest belangrijkste mensen in je leven mooie foto's te hebben tijdens deze bijzondere dag.

voorbereidingen bruidsmeisjes

Bruidegom en vader van de bruid chillen in de tuin

Trouwceremonie in Het Spaansche hof Den Haag

Alle bruidskinderen kregen nog een keer te horen wat ze moesten doen en hoe ze moesten lopen. Dit is natuurlijk erg spannend als je dit voor het eerst doet en natuurlijk erg belangrijk dat je het bruidspaar in de juiste zaal brengt, anders kan er niet getrouwd worden. De trouwzaal in het Spaansche Hof is prachtig. Grote raam partijen wat zorgt voor veel licht en natuurlijk de autenthieke stijl van deze prachtige trouwlocatie in het hartje centrum van Den Haag. 

Bruidskinderen krijgen bloemblaadjes

Trouwzaal Het Spaansche Hof Den Haag

Wel wakker blijven tijdens de trouwceremonie

Kroonluchter trouwzaal Het Spaansche Hof

Emotie tijdens trouwceremonie Het Spaansche Hof Den Haag

Net getrouwd in het Spaansche Hof Den Haag

Receptie in Het Spaansche Hof Den Haag

Als bruidsfotograaf heb ik geluk om op de mooiste plekken te komen in binnen- en buitenland. Zeker met mooi weer is dat extra genieten. Deze top trouwlocatie heeft in het zomer seizoen daarom deze heerlijke tent staan. Schaduw voor als de zon te warm is, en als het iets afkoelt, nog net even wat langer buiten kunnen blijven. Heerlijk ook zo'n grote tuin voor de kinderen die hier volledig veilig hun gang kunnen gaan. Tussen door heerlijke taart eten en zo veel drinken pakken als je wilt!

Party tent in de tuin van Spaansche hof

Bruidegom keurt de taart goed

Diner in de trouwzaal van Het Spaansche hof Den Haag

Terwijl de receptie heerlijk buiten werd gehouden, was het personeel al weer druk bezig de trouwzaal om te bouwen voor het diner. Het geeft echt een statig gevoel om in zo'n mooie zaal met z'n allen te kunnen eten. Tijdens het diner zijn er altijd mooie momenten voor familie en vrienden om het bruidspaar persoonlijk toe te spreken. ik hou zo van de reacties van zowel het bruidspaar als de rest van de zaal na het horen van vaak hilarische verhalen!

Dinerzaal Het Spaansche hof Den Haag

Speeches voor het bruidspaar in Het Spaansche hof Den Haag

Trouwringen in het Spaansche Hof Den Haag


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG