Bruidsfotograaf Den Haag | Loveshoot in Scheveningen met Beth en Jurgen

Bruidsfotograaf Den Haag | Loveshoot in Scheveningen met Beth en Jurgen

/ 13 maart 2016

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, den haag, fotoshoot, loveshoot, scheveningen

De eerste Loveshoot van dit seizoen was met Beth en Jurgen. Eerder hadden we al afgesproken om gezellig met z'n drieen wat foto's te gaan maken alleen zat het Nederlandse weer toen niet mee. Twee graden, wind en regen zijn niet de meest geschikte omstandigheden voor een fotoshoot dus hadden we besloten om hem nog even uit te stellen. Gelukkig konden we nog een moment vinden om er op uit te gaan. 

Het was die dag heerlijk met het zonnetje. We hadden aan het eind van de middag afgesproken bij het strand om daar de foto's te maken. Een van hun favoriete plekken in Den Haag, ze hadden zelfs overwogen om op het strand te gaan trouwen. Daar ze toch voor een andere locatie hadden gekozen leek het ze dus gaaf om toch wat foto's te hebben op het strand. Met de neergaande zon werd het toch wel fris, dus tussen de foto's door ging de jas weer snel aan tijdens het lopen naar de volgende mooie plek. 

De zon zakte langzaam verder omlaag en daarmee werd het licht steeds mooier. eenmaal aangekomen op het strand werd het met het windje er bij toch echt fris. Dus gewoon aangehouden en lekker dicht tegen elkaar aan was de beste oplossing. Tot onze verbazing was er een vrouw in badpak die deze kou trotseerde en het water in ging. Dit was een mooi recept voor een grappige foto en een goed moment om de focus even te verleggen. Daarna de laatste foto's gemaakt om vervolgens terug te lopen naar de auto om vervolgens weer thuis op de bank lekker op te warmen.


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG