Trouwfotograaf Den Haag | Lisa en Martijn

Trouwfotograaf Den Haag | Lisa en Martijn

Bruiloften / 18 augustus 2023

CATEGORIEËN: Award Winning, den haag, Trouwfotograaf

Romantisch Huwelijk van Lisa en Martijn: Een Dag Vol Liefde, Wijn en Prachtige Momenten

Op 11 augustus 2023 vond een buitengewoon liefdevolle bruiloft plaats in Wassenaar, het was weer super tof om dit als trouwfotograaf vast te leggen. Lisa en Martijn, omringd door hun dierbare familie, begonnen hun reis naar het huwelijk in het ouderlijk huis in Monster en 's Gravenzande, waar emoties hoog oplaaiden en goede wijn vloeide. Check snel de highlight Slideshow van deze dag!

De Liefde voor Goede Wijnen

De dag begon vroeg voor Martijn, terwijl hij zijn voorbereidingen trof in het gezelschap van zijn naaste familie. Een bijzonder aspect van deze dag was hun gedeelde liefde voor voortreffelijke wijnen. De ochtend zag de onthulling van flessen port uit Martijns geboortejaar, die later bij het dessert werden ontkurkt. Een symbolische start van een dag vol bijzondere momenten.

Een Betoverende Eerste Blik

Een prachtige oude Mercedes, een geschenk van een goede vriend, bracht Martijn naar Lisa. Voor de deur van haar ouderlijk huis vond de "first look" plaats, omringd door juichende vrienden en familie. Paco van Leeuwen legde dit intieme moment vast, waar de liefde tussen Lisa en Martijn duidelijk zichtbaar was.

Een Sprookjesachtige Locatie

De rit naar Kasteel de Wittenburg in Wassenaar markeerde een volgende fase van de dag. Na een pittoreske lunch was het tijd voor een betoverende fotoshoot op het landgoed rondom het kasteel. De camera van Paco ving de liefde tussen het paar en de prachtige omgeving op een unieke manier.

Een Ceremonie Doordrenkt van Emotie

Onder de leiding van trouwambtenaar en goede vriend Rene, vond de ceremonie plaats. De locatie, vakkundig versierd door De Bruidsbloemist Claire en partner Wout-Jan, creëerde een sfeer vol romantiek. Hier beloofden Lisa en Martijn elkaar eeuwige liefde en zeiden ze volmondig 'ja'.

Toosten op Geluk en Liefde

De vreugde van het bruidspaar werd bezegeld met taart en champagne. Deze champagne hadden ze persoonlijk uitgekozen in Frankrijk, een symbool van hun speciale dag. Hun geluk werd gevierd met live muziek van een getalenteerde gitarist en zangeres, waardoor de ambiance nog betoverender werd.

Een Sprookjesachtig Diner

De dag vervolgde met warme felicitaties en een prachtige groepsfoto. Het luxueuze diner dat volgde, ging hand in hand met uitstekende wijnen, de ware belichaming van Lisa en Martijns waardering voor verfijnde smaken.

Een Feest om Nooit te Vergeten

De avond werd ingeluid met een bruisend feest onder leiding van Ferocious Events, waar vreugde en dans de hoofdrol speelden. Zoals altijd, gingen we voor een magische afsluiting van de avond met creatieve foto's in het donker, die de vreugde en romantiek van de dag weerspiegelden.

De trouwdag van Lisa en Martijn, vastgelegd door Paco van Leeuwen, was een verhaal van liefde, wijn en onvergetelijke momenten. Met oog voor detail en gevoel voor emotie heeft Paco de essentie van deze bijzondere dag prachtig vastgelegd, waardoor de herinneringen voor altijd levend blijven.

Leveranciers:

Locatie: Kasteel de Wittenburg
Fotografie: Paco van Leeuwen
Video: Cheers Video
Bloemen: De Bruidsbloemist
Trouwambtenaar: Things of Love
Taart: Bakverhalen
Haar en Make-up: Haar en Zo
 Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG