Bruidsfotograaf Den Haag | Een huwelijksaanzoek bij de Seven Bridges in Amsterdam

Bruidsfotograaf Den Haag | Een huwelijksaanzoek bij de Seven Bridges in Amsterdam

/ 16 augustus 2016

CATEGORIEËN: Amsterdam, Huwelijksaanzoek, loveshoot, Seven Bridges

Hoe gaaf is het om je huwelijks aanzoek te laten fotograferen?! Dit vond Saad in ieder geval ook en vroeg zijn aanstaande schoonbroer om hulp. Zelf wonend in Noorwegen kwam hij op het idee om zijn huwelijks aanzoek vast te laten leggen. Inam nam contact met me op en ondanks dat het kortdag was, lukte het me om die dag vrij te maken en dit geweldig moment vast te kunnen leggen. Vooraf had ik met hem afgesproken bij de Seven Bridges in Amsterdam en alles nog even doorgenomen. Hij was in contact met Saad dus hij wist precies waar hij het moest vragen zodat ik alles kon fotograferen zonder dat ze dit door zouden hebben en natuurlijk rekening houdend met het licht, geparkeerde fietsen, voorbijgangers, achtergrond etc. 

Precies volgens plan kwamen ze op tijd aan lopen en ze gingen precies staan waar ik in gedachten had. Uit z'n broekzak haalde Saad een vierkant doosje en daarna ging hij op 1 knie en vroeg Tahira ten huwelijk. Verbaasd maar natuurlijk super blij zei ze ja en vloog ze hem meteen in de armen. Na een paar minuten samen nagenieten van het aanzoek hebben we natuurlijk dit moment gegrepen om nog een kleine fotoshoot te doen met het aanstaande bruidspaar. Hierna zouden ze heerlijk gaan lunchenn, verder genieten en natuurlijk fantaseren over hun trouwdag.

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG