Bruidsfotograaf Den Haag | Willem en Vijitha trouwen in het Stadhuis van Delft

Bruidsfotograaf Den Haag | Willem en Vijitha trouwen in het Stadhuis van Delft

/ 13 juni 2014

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, bruidsshoot, delft, den haag, trouwen

Willem en Vijitha hadden me via Google gevonden op zoek naar een bruidsfotograaf. Snel daarna stuurde ze me een email met daarin de vraag om een keer langs te komen en kennis te maken. De afspraak was snel gemaakt en het gesprek was super gezellig. Er was meteen een goede klik tussen het bruidspaar en de fotograaf, een van de belangrijkste zaken naast natuurlijk de stijl van fotografie. Als fotograaf ben je toch op een van de mooiste dagen van iemands leven aanwezig. Je moet dan opgaan tussen de mensen en niet te veel opvallen en aanwezig zijn, maar natuurlijk wel dichtbij genoeg kunnen komen om de mooiste momenten vast te kunnen leggen.

Dertien juni was het zo ver, de dag begon bij het aankleden van Willem met z'n "best man". Een stropdas blijft altijd lastig, hoe moet dat ook al weer. Gelukkig was er een telefoon binnen bereik en was er op youtube een mooie instructie video gevonden voor de mooiste Windson knot. Na deze uitdaging moest er wel even bijgekomen worden in de stoel voordat de schoenen aan gingen. Met behulp van de best man het jasje en de manchette knopen en Willem was helemaal klaar om te gaan trouwen met z'n verloofde.

Vijitha was inmiddels al druk bezig om zich ook klaar te maken. Toen ik aankwam werden de finishing touches gedaan en haar haar en make-up voordat ze haar jurk in ging. Kort daarna stond willem voor de deur en belde aan. De spanning was af te lezen van Vijitha's gezicht en bij het zien van Willem kwam alle spanning eruit, ze vlogen elkaar in de armen voor een dikke zoen.

Het bruidspaar had gekozen om de wettelijke ceremonie in het stadhuis van Delft te houden om daarna nog een kerkelijk huwelijk te houden in de Lutherse Kerk. Wat blijft het leuk om een bruidspaar op zo'n dag persoonlijk nog beter te leren kennen door de verhalen en anekdotes. Prachtig om daarbij alle emoties van liefde, verdriet, geluk en blijdschap te zien en dit vast te kunnen leggen met m'n fotografie.

Na het kerkelijk huwelijk was het tijd om even bij te komen met een broodje met een drankje voordat we de bruidsshoot zouden doen. Het was die dag prachtig weer, geen wolkje aan de hemel. Dit is natuurlijk geweldig voor zo'n dag, maar voor fotos is dit niet het beste licht. Op zo'n dag probeer je voor de foto's wat schaduw op te zoeken. Met de zon hoog aan de hemel was dit bijna onmogelijk. De bedoeling was om de bruidsfoto's te maken in het Delftse Hout, maar ik stelde het bruidspaar spontaan iets anders voor. Bij aankomst in de kerk zak ik naast de kerk een klein steegje wat er een beetje ruig uit zag, een mooi contrast met hoe mooi het bruidspaar er uit zag. Willem en Vijitha vonden dit een goed idee en waren blij dat ik mee dacht en en van ons plan durfde af te wijken. 

Na de foto's in dit steegje was het tijd om naar Herberg Vlietzicht te rijden. Met nog wat tijd over konden we nog snel even een stop maken in hun geliefde Delftse Hout. We hebben daar nog een paar mooie foto's gemaakt om daarna door te rijden voor de receptie en het diner. Bij aankomst stonden de bubbels als klaar en werd er geproost op het bruidspaar. Natuurlijk werd de taart ook aangesneden en werd daar heerlijk van genoten in het zonnetje. De eettafel had Vijitha de avond ervoor al helemaal klaatgezet met haar zelfgemaakte decoraties, wat zag het er mooi uit!

 

 

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG