Chinese bruiloft in het Bilderberg Hotel Beesterzwaag | Mandy en Charly

Chinese bruiloft in het Bilderberg Hotel Beesterzwaag | Mandy en Charly

/ 07 april 2019

CATEGORIEËN: Award Winning, bruidsfotograaf, Chinese Bruiloft, Groningen, utrecht, Zwolle

Een Chineese bruiloft vol traditie

De dag begon vroeg met het aankleden, daar nu een keertje geen foto's van. De bruidegom Charly ging met zijn groomsmen de bruid ophalen in een limousine. Vlak bij het huis van de bruid Mandy zag ik een mooi moment voor nog even een groepsfoto van de mannen bij elkaar. Met een mooie blauwe lucht op de achtergrond en de mannen die weer wakker waren geworden in de frisse lucht, pakt Charly nog eens op om hem voor de zekerheid toch nog goed wakker te schudden.

Chinese groomsmen voor de limousine bij bruids ophalen

Chinese deurspelletjes

Voordat de bruidegom naar binnen mag, moeten er eerst opdrachten uitgevoerd worden, vragen beantwoord worden en geld betaald worden, anders komt hij natuurlijk niet binnen. Wat een gekkenhuis voor de deur, heerlijk al die emoties! Het ging er steeds gekker aan toe, zal niet in detail treden wat er allemaal gebeurde, maar het was hilarisch! Wellicht kun je uit de foto's wat opmaken...

Chinese deur spelletjes

Chinese deur spellen

Chinese door games

Chinese door games at bij een bruiloft

Chinese bruiloft ceremonie

Na het onthaal en warme welkom werd er uiteraard ontbeten en wat gedronken. veel familie en vriende waren daar en dat was een mooi moment om iedereen al te horen over hoe de voorbereidingen van die dag verliepen zo vroeg in de ochtend. Voor dat het bruidspaar de limousine in stapte om naar de trouwlocatie te rijden, eerst nog wat geluk confetti. Daarna verzorgen alle bruidsmeisjes en groomsmen voor een warm onthaal van alle gasten in het prachtige Bilderberg Hotel te Beesterzwaag.

Geluks confetti Chinese bruiloft

Warm onthaal bruids personeel chinese bruiloft

First kiss Chinees bruidspaar

Ringen om doen Chinese bruidspaar

Het Bruidspersoneel in de picture

Een belangrijk onderdeel van deze bruiloft waren absoluut de beste vrienden en vriendinnen van het bruidspaar. Onvermoeibaar waren zij de hele dag bezig om alles in goede banen te laten lopen. van 's sochtends vroeg tot diep in de nacht stonden ze altijd klaar. Ze moesten daarom uiteraard in het zonnetje gezet worden en amen met het bruidspaar mooi op de foto gezet worden! Op het prachtige buitengedeelte van het hotel was ideaal om dit vast te leggen.

Chinese bruid met bruidsmeisjes

Chinese vrienden van de bruidsmeisjes houden de tasjes vast

Bruidsmeisjes en mannen bestormen chinese bruidspaar

Chinese bruidegom gaat de lucht in

Fotoshoot Bruidspaar

Deze dag werd er veel verplaatst tussen locaties, dus er was iets minder tijd voor een uitgebreide fotoshoot. Heerlijk om die uitdaging aan te gaan en met diverse beelden, composities en emoties. Gelukkig het buiten prachtig en konden we een aantal hele mooie en waardevolle beelden maken van dit geweldige bruidspaar. Echt een aanrader om een trouwlocatie te zoeken waar je buiten ook foto's kan maken. Zo heb je altijd de optie om met mooi weer buiten foto's te maken en bij regen naar binnen te gaan.

chinese bruidsfoto shoot

Chinese bruidspaar bruidsfotograaf

trouwring van chinese bruid

Prachtig chinees bruidspaar tijdens fotoshoot

Taart en proost moment 

Uiteraard is er in de tussentijd veel gebeurd, maar ik neem je nu mee naar later op de avond voor het taart en proost moment. Een mooi moment om vooraf iedereen te bedanken om daarna de enorme bruidstaart aan te snijden! Daarna volgde het openen van de Champagne flessen. De bruidegom gaf het goede voorbeeld en was wat sneller, de bruid deed het heel netjes zonder te morsen. Proost!

Chinese bruiloft taart moment aansnijden

Chinese bruiloft champagne moment

Chinese bruiloft proost moment champagne toren


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG