Bruidsfotograaf Den Haag | Marc en Margareth trouwen in Paviljoen de Witte in Scheveningen

Bruidsfotograaf Den Haag | Marc en Margareth trouwen in Paviljoen de Witte in Scheveningen

/ 22 mei 2015

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, den haag, paviljoen de witte, scheveningen

Met nog maar twee maanden voor de bruiloft namen Marc en Margareth contact met me op en ze wilden graag langs komen voor een kennismakings gesprek. De afspraak was snel gemaakt en binnen een week waren ze bij mij thuis om te kijken wat ik voor ze kon betekenen. Een kennismakings begin ik meestal met de vraag hoe een aanstaand bruidspaar heeft leren kennen en natuurlijk hoe en wie de ander ten huwelijk heeft gevraagd. Zo komt een stel een beetje los en onder het genot van een drankje bespreken we daarna hoe hun dag eruit gaat zien.

Het idee was om eerst het aankleden bij Marc te fotograferen en daarna door te rijden naar Margareth die een paar minuten verderop in het ouderlijk huis zich zou voorbereiden op deze mooie dag. Kort na het aankleden van Margareth, die natuurlijk al een stuk eerder was begonnen, zou Marc haar komen ophalen in de bruidsauto. Dit was een te gekke Alpha Romeo Spider. Toen Marc de straat in kwam rijden hoorde je hem al en de spanning begon te stijgen. Marc werd ontvangen door de reeds aanwezige familie waarna hij doorliep naar de trap. Margareth stond daar vol spanning te wachten op haar aanstaande man. Marc keer naar zijn prachtige bruid boven aan de trap waarna ze naar beneden kwam lopen en hem in de armen vloog.

Daarna was het tijd voor een broodje en wat familie foto's en natuurlijk even bij kletsen van de enerverende ochtend. Een kort ritje in de auto naar de achterliggende duiden voor het eerste deel van de bruidshoot. Het was mooi en warm weer en Margareth was reeds een paar maanden zwanger en het was verstandig om het rustig aan te doen. Ook was de hele familie uit Italie op bezoek en het bruidspaar vond het belangrijk om ook met hun tijd door te brenegn op deze speciale dag.

Op weg naar Paviljoen de Witte zijn we nog even langs het havenhoofd van Scheveningen gereden voor een paar foto's met de prachtige auto waarna ik snel ben doorgereden naar de trouwlocatie. Daar had ik afgesproken met mijn videograaf Boris om voor even de laatste details door te nemen. Het bruidspaar zou me een seintje geven als ze er aan zouden komen zodat we klaar zouden staan bij aankomst. Iedereen wachtte het bruidspaar op de trappen van deze geweldige trouwlocatie in Scheveningen op en onthaalden ze warm.

Na de ceremonie was het tijd om op het huwelijk te proosten. Als verrassing voor alle gasten had Margareth iets leuks bedacht. Door middel van echt Italiaans ijs, gebracht door een in het itaaliaans zingende ijscoman werd onthuld door middel van de kleur van het ijs wat haar verwachte baby zou zijn. Ze was in verwachting van een dochter die Julia zou gaan heetten.

Na het diner wilde ik met het bruidspaar nog een tweede Signature Edit schieten, deze was bedoeld voor de voorkant van het mooie album die ze besteld hadden. Daarna was het tijd om te feesten. Dit werd geopend met een band en natuurlijk een eerste dans. Als verrassing hadden de gasten nog voor speciale entertainment gezorgd voor op het feest, prachtig verklede steltlopers. Een mooi moment om mijn dag mee af te sluiten.

 

 

 

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG