Bruidsfotograaf Den Haag | Samenwerking met Paviljoen de Witte Scheveningen

Bruidsfotograaf Den Haag | Samenwerking met Paviljoen de Witte Scheveningen

Partners / 23 maart 2016

CATEGORIEËN: den haag, paviljoen de witte, scheveningen, trouwen

 

Trouwen in een van de mooiste trouwlocaties met uitzicht over het strand van Scheveningen maar liever geen zand overal, dan is Paviljoen de Witte ideaal. Deze practige locatie ligt centraal in Scheveningen en is makkelijk te bereiken. Parkeren is ook geen probleem daar het paviljoen de mogelijkheid bied om op eigen terein te parkeren. 

Paviljoen de Witte bestaat uit twee verdiepingen en 5 zalen. Via de hoofdentree met de imposante trappen aan de voorzijde, komt u op de eerste verdieping en waant u zich even terug in de tijd. De hoge raampartijen, kroonluchters, ornamenten en de wengé hardhouten vloer zorgen er voor dat de sfeer van weleer nog steeds in het prachtige pand te vinden is. De Barzaal, Zeezaal en Lounge vormen samen de eerste verdieping. Het aangrenzende riante terras en het geweldige uitzicht op strand en zee maken deze ruimten geschikt voor elke feestelijke of zakelijke setting. Beneden liggen de Wittezaal en de Mesdagzaal en kunnen desgewenst bij de gehele ruimte getrokken worden.

Ik vind het persoonlijk altijd heerlijk samenwerken met alle collega's van het paviljoen, zeer gast vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Echt een aanrader om hier zorgenloos te gaan trouwen!

Paviljoen de Witte Scheveningen

 

 Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG