Paco's Blog

  • Wow, wat een talent heeft Den Haag toch! Check hier de foto's van de geweldige voorstelling van de YourStage Academy die werd gehouden op 21 mei 2018 in het theater aan het Spui te Den Haag.
    YourStage Academy voorstelling in Theater aan het Spui | Fotograaf Den Haag Paco van Leeuwen
  • Zaterdag 10 juni en Zondag 11 juni waren de jaarlijkse eindshows van Beatz DanceStudio te Nieuwegein. De achtste jaargang al weer, en de derde keer dat ik er bij mocht zijn om dit spektakel vast te leggen. Dit jaar kon ik bij alle vier de shows aanwezig zijn waar ruim 700 leerlingen van 2-60 jaar hun verschillende dansstijlen lieten zien. Streetdance, Hiphop, Feminine, Moderne Dans, Peuterdans en het opzwepende Afro Dans. Dit jaar was Sharon Doorson wederom daar met een geweldig optreden en konden we haar leerlingen in actie zien met prachtig gezongen hits. De presentatie was in handen van Buddy Vedder die samen met een van de dansgroepen ook nog een mooi optreden lieten zien.
    Beatz Dancestudio Eindvoorstelling 2017 in De Kom te Nieuwegein | Fotograaf Den Haag Paco van Leeuwen
  • Ook dit jaar kwam Fat Freddy's Drop weer naar Nederland, nu op de gave locatie aan het water bij Pllek in Amsterdam. Het weer liet die dag te wensen over, veel wind en regen, dit gaf wat problemen met het opbouwen van het podium waardoor het optreden wat later begon. Maar veiligheid boven alles en dat was bij Pllek goed geregeld! Goede tunes binnen en later buiten van Mc Slave warmde de sfeer goed op waardoor de zon zich zelfs nog liet zien en de wolken deed verdwijnen. Zie hieronder een aantal foto's van dit toffe optreden en de rest van de foto's zitten in de slide show. Enjoy en ik hoor graag wat jullie er van vinden!!
    Fat Freddy's Drop bij Pllek in Amsterdam | Bruidsfotograaf Paco van Leeuwen
  • De Rootsriders waren weeer terug in Den Haag voor hun jaarlijkse "Tribute to Bob Marley" optreden. Wat waren ze weer geweldig, zoals altijd trouwens ;)
    Rootsriders in het Paard door Bruidsfotograaf Paco van Leeuwen Den Haag
  • At the last moment we decided to go out and party a little for Halloween, so happy we found this awesome party at Caesar in The Hague. It was right around the corner from my studio so I thought why not bring my camera and capture some outstanding costumes and wonderful people.
    International Halloween Party of the Hague at Caesar by wedding photographer Paco van Leeuwen
  • Zaterdag 11 en zondag 12 juni hield Beatz DanceStudio voor de zevende keer hun eindshows in Theather de Kom in Nieuwegein. Ruim 700 leerlingen lieten zien wat ze het afgelopen jaar allemaal geleerd hadden. Vele verschillende dansstijlen kwamen voorbij, zoals; Streetdance, Hiphop, Feminine, Moderne dans, Afrodance en Peuterdans. Naast de leerlingen die optraden waren er ook verschillende artiesten bij zoals Brace, Jared Grant, David Dam en Sharon Doorson (bekend van The Voice)
    Beatz DanceStudio eindvoorstelling in De Kom te Nieuwegein
  • Muziek, gezelligheid, een hapje en een drankje, wie houd er niet van?! Zeker als goede vrienden van ons dit organiseren zijn we er zeker bij. Het is altijd weer leuk om iedereen te zien en te spreken en samen te genieten van deze mooie avonden. Dit was er zoals gewoonlijk ook weer zo een. Dit maal gehouden bij J&M in de Prinsenstraat in Den Haag, een echte thuiswedstrijd dus. Ik hou er van om bij zulk soort avonden foto's te maken van de leuke mensen om me heen zodat iedereen achteraf de avond nog een keer kan herleven.
    Gaelforce Seisium bij J&M door Videograaf Den Haag Paco van Leeuwen
  • 14 Mei was het zo ver, het KNBSB Little League toernooi in Almere. Na een selectie procedure in de zomer van afgelopen seizoen zijn een aantal jongens gekozen om bij de Future Stars te komen spelen. Dit is een vooropleidings team van de Tsunami uit regio Den Haag. Een groep kinderen zijn na deze selectie een winter lang iedere week trainen naast hun eigen team trainingen een stuk verder ontwikkeld. Deze trainingen werden voortgezet tijdens het seizoen op voorbereiding voor dit toernooi.Bij het verzamelen kon je toch wel wat spanning aflezen op de gezichten maar het was ook leuk om elkaar weer allemaal te zien. Een team coachen is niet altijd even makkelijk (spreek ik uit ervaring), het is dus een hele prestatie van de coach om een team te maken van 12 kinderen van verschillende clubs. De sfeer zat er al snel in en er werd een goede warming-up gedaan.
    Little League 2016 Almere
  • Heb je ooit wel eens van Fat Freddy's Drop uit Wellington Nieuw Zeeland gehoord? Dan is dat echt wel de hoogste tijd. Oorspronkelijk is het een band die samen is gesteld eind jaren 90 door muzikanten uit andere bands in Nieuw Zeeland. Ze staan bekend om hun geheel eigen geluid door een mix van Dub, Reggae, Soul, Jazz, Rythem and Blues en Techno en hun improvisaties tijdens hun Live Shows zoals laatst in Paradiso Amsterdam. Na een keer een show van ze gefotografeerd te hebben voor een reggae websites was het management erg te spreken over de kwaliteit van foto's die ik leverde in de moeilijke lichtomstandigheden. Nu ieder jaar als ze terug keren naar Nederland wordt ik gevraagd als vaste fotograaf om een van hun show te komen fotograferen.
    Fat Freddy's Drop in Paradiso Amsterdam
  • Op 12 maart 2016 werd in Hoender en Hop op de Grote Markt in Den Haag het Ierse St. Patricks Day gevierd. St. Patricks Day is een Ierse feestdag waarbij men de beschermheilige van het land, St. Patricius herdenkt. Overal in Ierland wordt dit uitbundig gevierd met openluchtconcerten, kermis, een grote optocht en vuurwerk bij de rivier de Liffey in Dublin. Groen is de kleur die met het festival wordt geassocieerd. Feestgangers dragen meestal groene kleding en men kan bijvoorbeeld groen bier kopen op deze dag.
    St. Patrick's Day in Hoender en Hop Grote Markt Den Haag
  • Na een lange zoektocht voor de ideale gezinshond zijn we terecht gekomen bij het honden ras Friese Stabij. Via een advertentie uit Friesland waren we na het zien van de foto's op een slag verliefd op deze pups. Op 13 juli 2016 zijn we vanuit Den Haag naar Friesland gereden om de nog beschikbare pups te bekijken. Er was nog keuze uit drie, een hele brutale/dominate/bijdehante pup, een hele schuchtere/temide/terug getrokken pup en een pup die dit alles had. Dat was uiteraard degene die ook meteen naar ons toe kwam lopen alsof hij meteen met ons mee naar huis wilde om ons gezin zijn nieuwe thuis te noemen.
    Onze Friese Stabij Chico