Bruidsfotograaf Den Haag | Boris en Marion trouwen in Delft

Bruidsfotograaf Den Haag | Boris en Marion trouwen in Delft

/ 26 februari 2015

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, bruidsshoot, delft, den haag, Louwman Museum

Om een trouwdag zo goed en mooi mogelijk vast te leggen, vertel je als bruidsfotograaf met beelden een verhaal van de dag. Het leukste is daarom al te beginnen bij de voorbereidingen. Detail shots van de accessoires zoals de ringen, schoenen, sieraden, make-up op doen en natuurlijk de jurk en het aankleden met of zonder belangrijk iemand aan je zeide. Zo begon vandaag de dag ook bij Marion en Boris. 

Op de afgesproken tijd stond Boris met het bruidsboeket voor de deur en Marion die er prachtig uit zag deed open om elkaar die dag zo voor het eerst te zien. Ze zag boris in een mooi pak en haar favorite bloemen in z'n hand en zowel de bruid en bruidegom waren even stil van elkaar. Daarna kwam de emotie naar boven en vlogen ze elkaar in de armen. Ondanks dat ik niet bij Boris was tijdens het aankleden, was het toch wel heel gaaf om nog een paar shots te maken samen met Gill de zoon van Marion. Boris en Gill zijn dikke maatjes en hij vond het geweldig om te helpen met aankleden.

Februari is meestal een koude maand, dus we hadden een binnen locatie bedacht om naar toe te rijden voor de foto's, dit was het Louwman museum in Wassenaar. Dit museum staat natuurlijk bekend om z'n mooie auto's, maar er is ook een mooi binnenplaatsje die er uit ziet alsof het zo uit de jaren 50 is geplukt. Met dat als inspiratie zijn we daar naar toe gegaan om dit wat klassieker vast te leggen. I'n zo'n donkere ruimte is het een kwestie van even je tijd nemen om het licht op te bouwen met flits en video licht. Als je de sweetspot hebt gevonden is het heerlijk werken en kan je tot hele gave foto's komen die zonder extra licht niet mogelijk zijn. Fotografie is niet even een camera pakken en een knopje indrukken. Het is het zien en soms creeeren van licht om iemand er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Na de bruidsshoot was het tijd om naar Delft te rijden voor de ceremonie. Zowel de bruid als de bruidegom werden door de vader en de moeder naar "het altaar" gelopen. Uiteraard sprak de trouwambtenaar mooie woorden over het bruidspaar, maar wat iedereen het meeste raakte waren de woorden van Gill. Hij had zelf gevraagt of hij ook wat mocht zeggen en natuurlijk was dit goed. Wat een prachtig moment om vast te leggen hoe Marion met tranen in der ogen luisterd naar de mooie woorden van haar zoon, iets om trots op te zijn!

Daarna was het tijd voor de receptie en daarbij wat groeps foto's. Hier een paar van de mannen voor de bar die een geintje uit halen met een flesje melk van een van de kleine kinderen. De bruiloft werd afgesloten met een heerlijk diner, een speech van de vader van de bruid en natuurlijk ook nog wat foto's van de gasten die er op zo'n dag ook op hun mooist uit zien.


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG