Bruidsfotograaf Den Haag Paco van Leeuwen | Een alternatief voor de Trouwkaart

Bruidsfotograaf Den Haag Paco van Leeuwen | Een alternatief voor de Trouwkaart

/ 22 februari 2017

CATEGORIEËN: Digitale Trouwkaart, Trouwkaart

Een alternatief voor de Trouwkaart.. Dat is waar ik al een tijdje over na zat te denken. Zeker nu ik zelf verloofd ben en de hele planning van een bruiloft heel bewust van de andere kant mee maak, kwam deze vraag weer in me op. 

Het begon allemaal toen we trouwkaarten gingen opzoek met de vraag: Wat kosten trouwkaarten? Uiteraard hangt dat van veel factoren af. Als eerste ga je voor een standaard trouwkaart, een kaart die je online nog kunt aanpassen, of een designer trouwkaart. Natuurlijk speelt het aantal dat je wilt ook een rol en vergeet vooral niet de verzend kosten!

Hier onder alles even op een rijtje:

Standaard trouwkaart:

Wat betekent dit? 

Uit een groot assortiment kaarten kies je een ontwerp die jullie mooi vinden en je past daarna de namen en de tekst aan de binnenkant aan. Soms kan je een eigen foto uploaden.

Wat krijg je voor een standaard trouwkaart?

Voor niet al te veel geld kun je een standaard kaart laten maken. Je krijgt een simpele kaart met een duidelijke boodschap.

Wat kost een standaard trouwkaart?

Voor standaard trouwkaarten die je zelf kunt aanpassen betaal je gemiddeld

  • Per 30st. : €95,-
  • Per 50st. : €135,-
  • Per 100st. : €175,-

 

Luxe trouwkaart:

Wat betekent dit? 

Wil je iets meer kunnen veranderen aan je trouwkaart zodat deze nog wat meer bij jullie past, Dan kan je er voor kiezen om meer dan de namen alleen te veranderen en naar een bedrijf te gaan waar je zelf meer kunt aanpassen aan de standaard trouwkaart en het een luxer gevoel te geven.

Wat krijg je voor een Luxe trouwkaart?

Per bedrijf verschilt het nog wel eens of de envloppen bij de prijs inbegrepen zijn, meestal vallen de druk- en verzendkosten in de totale prijs.

Wat kost een Luxe trouwkaart?

Voor luxe trouwkaarten die je zelf kunt aanpassen betaal je gemiddeld

  • Per 30st. : €105,-
  • Per 50st. : €130,-
  • Per 100st. : €270,-

 

Designer trouwkaart:

Wat betekent dit? 

Samen met een grafisch designer ga je samen jullie eigen droom trouwkaart ontwerpen. Dit is een one of a kind kaart die jullie als stel het beste weergeeft.

Wat krijg je voor een designer trouwkaart?

Jullie trouwkaart is uniek en super persoonlijk, je verteld hiermee jullie eigen verhaal!

Wat kost een designer trouwkaart?

Voor Designer betaal je gemiddeld

  • Per 30st. : €200,-
  • Per 50st. : €335,-
  • Per 100st. : €665,-

 

De prijzen lopen dus erg uiteen en naar mate je een meer persoonlijke tint aan je kaart wilt geven, des te prijziger wordt het. Zeker als je ook nog eens 100+ mensen wilt uitnodigen. Maar zelfs met een Designer Trouwkaart konden we nog steeds niet alle informatie kwijt die we graag wilden. Om de uitnodigingen volledig persoonlijk te maken, alle informatie over ons als bruidspaar, foto's, video's, RSVP, de datum authomatisch in de digitale agenda zetten tot aan alle informatie over de dag zelf en zelfs de favorite winkels toevoegen waar jullie een giftvoucher voor zouden willen krijgen aan toe.

Klik op de foto hoe onze digitale uitnodiging er uit ziet!

Zijn jullie ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een Trouwkaart alternatief, neem dan even contact met ons op:


 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG