Paco's Blog

 • Wegens succes ga ik mijn team uitbreiden. Ik ben op zoek naar een enthousiaste startende fotograaf die mij wil assisteren bij het fotograferen van bruiloften. Je zal mij helpen met het vastleggen van bruiloften in Nederland en mogelijk ook destination weddings in Europa.
  Vacature assistent/fotograaf | Trouwfotograaf Den Haag Paco van Leeuwen
 • Je trouwdag! Je gaat op weg naar één van de mooiste dagen van je leven. En natuurlijk wil je er dan fantastisch uitzien op je bruiloft. En terecht! Ik kan je daar bij helpen. Mijn naam is Desirée Marsman en ik help je op een gezonde manier afvallen zodat je weer lekker in je vel zit op je huwelijksdag en daarna. Kom eens langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Ik ontmoet je graag!
 • Merlijn geeft ruimte Yoga met de beide voeten op de grond. In aanloop naar een bruiloft kun je wel wat ontspanning en ruimte gebruiken. Wij verzorgen verschillende body & mind groepslessen, zoals Yoga, Pilates, Body Balance en Tai Chi. Lessen om tot rust te komen, of juist als energie bron. Wij maken je wegwijs in houding, beweging en ademhaling. Merlijn is een plek waar inspanning en ontspanning elkaar ontmoeten. Een moment voor jezelf, naast alle dingen die je moet regelen voor je bruiloft. Je kunt bij ons heerlijk in de sauna en nagenieten in de lounge met een kop thee.
  Trouwfotograaf den haag samenwerking met Merlijn Body en Mind Center
 • Wilt u een orginele "sweet touch" op uw bruiloft? Wilt u wel eens iets anders dan alleen een taart? CookieSalon maakt Ambachtelijke Royal-Icing koekjes voor uw speciale moment. En wat dacht u van een speciale koek, prachtig verpakt als bruiloft presentje? Uw gasten zullen versteld staan. De koekjes smaken overheerlijk en worden met liefde hand gedecoreerd. De koekjes kunnen in elke denkbare vorm en kleur worden gemaakt.
 • Op je bruiloft heb je natuurlijk vervoer van de ene locatie naar de andere locatie nodig. Wellicht ken je iemand in je omgeving met een leuke auto, maar misschien wil je die persoon niet belasten met chauffeur voor deze dag zijn. Die persoon wil misschien ook wel mee proosten op jullie huwelijk, een drankje bij de borrel, bij het eten en daarna dan vast ook nog wel tijdens het feest. Dan is het natuurlijk geen optie om nog te rijden.Willen jullie op jullie trouwdag gereden worden in een super mooie auto, dan kan ik jullie Ben Franse zeker aanraden. Met een enorme keuze uit oldtimers of luxe moderne auto's om jullie vakkundig rond te rijden naar jullie verschillende locaties tijdens jullie bruiloft.
  Bruidsfotograaf Den Haag | Samenwerking Ben Franse trouwauto's en limousines
 • Een Wedding Planner in huren voor je bruiloft, je ziet het steeds vaker. En terecht, iedereen heeft het tegenwoordig druk met allerlei bezigheden van het dagelijks leven. Om dan daarnaast ook nog is je hele bruiloft zelf te organiseren is een enorm grote klus die niet voor iedereen is weggelegd. Naast dat het enorm veel tijd kost om allemaal te regelen, is het vaak ook nog een hele klus om het kaf van het koren te scheiden.
 • Trouwen in een van de mooiste trouwlocaties met uitzicht over het strand van Scheveningen maar liever geen zand overal, dan is Paviljoen de Witte ideaal. Deze practige locatie ligt centraal in Scheveningen en is makkelijk te bereiken. Parkeren is ook geen probleem daar het paviljoen de mogelijkheid bied om op eigen terein te parkeren.Paviljoen de Witte bestaat uit twee verdiepingen en 5 zalen. Via de hoofdentree met de imposante trappen aan de voorzijde, komt u op de eerste verdieping en waant u zich even terug in de tijd. De hoge raampartijen, kroonluchters, ornamenten en de wengé hardhouten vloer zorgen er voor dat de sfeer van weleer nog steeds in het prachtige pand te vinden is. De Barzaal, Zeezaal en Lounge vormen samen de eerste verdieping. Het aangrenzende riante terras en het geweldige uitzicht op strand en zee maken deze ruimten geschikt voor elke feestelijke of zakelijke setting. Beneden liggen de Wittezaal en de Mesdagzaal en kunnen desgewenst bij de gehele ruimte getrokken worden.
  Bruidsfotograaf Den Haag | Samenwerking met Paviljoen de Witte Scheveningen
 • Naast het fotograferen van bruiloften vind ik het ook super leuk om kleine bedrijven te helpen met opstarten van hun onderneming. Uiteraard in de vorm van fotografie en film, dit en nog veel meer in combinatie met hun eigen “Custom Mobile Web App”. Wellicht is dit iets voor jou of iemand in je omgeving. Bij interesse, neem even een kijkje op Maak een Indruk.
  SAMENWERKING MET KLEINE LOKALE BEDRIJVEN