WIE ZIJN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

Paco van Leeuwen Fotografie is opgericht door Paco van Leeuwen in 2011. Daarvoor werkte Paco sinds 2006 als freelance fotograaf voor diverse websites en evenementenorganisaties. In 2010 is hij zich vol passie gaan specialiseren in de huwelijksfotografie en behoort nu tot een van de veel gebruikte bruidsfotografen in Den Haag en omstreken.

Al om bekend als een van de top "Award Winning" fotografen in deze regio en daar buiten. Paco van Leeuwen heeft als basis Den Haag maar gaat ook regelmatig naar het buitenland voor bruiloften. Met de flair van een fashion designer en de vindingrijkheid van een architect, kan zijn stijl beschreven worden als: Waar vintage glamour en hedendaagse fashion elkaar ontmoeten.

Bekend om z’n creativiteit, oog voor detail en het vastleggen van de spontane magische momenten op jouw trouwdag, creëert hij zelf ook wat magie op jullie dag. Z’n liefde en empathie voor mensen schept krachtige visuele storytelling beelden.

Met de aangeboren rust en passie stelt hij iedereen op z’n gemak en laat hij jou op je mooist voelen en er uit zien voor z’n camera. Paco z’n beelden zien er vaak simpel uit, maar zijn vaak een mix van soul, drama, verbeelding en technische kennis. Of het nu gaat om een loveshoot, lifestyle portret of een bruiloft, Paco heeft de kennis om het beste uit iedere situatie te halen.

De passie om voor de bruidsparen tot het uiterste te gaan heeft zich al beloond met meerdere "Internationale Wedding Awards"

International Wedding Awards

Met trots mogen we vertellen dat Paco sinds 2016 tot de selecte groep Fearless Photographers in de wereld behoort.

 

TERUG