Faq

 • - HOE HUREN WE JULLIE IN?

  "Bij interesse in onze fotografie sturen jullie ons een email. Dan zullen we een datum prikken om kennis te maken en jullie hele dag door te nemen. Als jullie besluiten om met ons samen te werken dan vragen we jullie het reserveringsbedrag over te maken en dan staat jullie datum officieel vast. Om de kwaliteit en service te waarborgen doen we maximaal 1 bruiloft per dag en 2 per week. Wees er dus snel bij en maak een afspraak."

 • - DOEN JULLIE OOK REPORTAGES IN HET BUITENLAND?

  "Jazeker! Je ziet het steeds vaker, de zogenoemde "destination-weddings". We reizen graag af naar deze mooie locaties en leggen alles van het begin tot einde vast. We hebben al op een aantal bijzondere plekjes in de wereld huwelijken mogen fotograferen, waaronder België, Duitsland, Spanje en zelfs in San Diego Amerika."

 • - ETEN JULLIE MEE?

  "Overdag zijn wij blij met een broodje, thee en koffie. ´s Avonds bij het diner, eten we het liefst aan een apart tafeltje mee. Zo missen wij geen moment en leggen we die spontane speech vast. Geen plek in de zaal? Dat is geen enkel probleem. Zet ons in een apart kamertje maar wel zo dicht mogelijk bij jullie. Een ‘artiestenmaaltijd’ is ook prima."

 • - HOE LANG NA DE BRUILOFT KUNNEN WE HET ALBUM ONTVANGEN?

  "Twee weken na de bruiloft nodig wij jullie uit om de selectie van foto's komen te bekijken. Dan zoeken jullie je favoriete foto's uit voor het trouwalbum. Deze wordt vervolgens samengesteld en na een week krijgen jullie een link naar het online album. Daar kunnen jullie reacties achter laten zodat wij het album eventueel kunnen aanpassen. Pas bij volledige tevredenheid sturen we het album naar onze drukkerij. De levertijd van onze leverancier is 14 dagen. Het gehele proces neemt dus ongeveer 6-8 weken in beslag. In het hoogseizoen kan het soms enkele weken langer zijn. Tijdens dit hele proces wordt je bij elke stap op de hoogte gehouden."

 • - WE KUNNEN NIET IN EEN KEER BETALEN, WAT NU?

  "Normaal gesproken vragen we een aanbetaling van 25% voor het reserveren van jullie datum. De andere 75% wordt een week voor de bruiloft overgemaakt. Dit zodat je na de bruiloft niet meer aan betalingen hoeft te denken en lekker kan genieten van jullie huwelijksreis. Een meer gespreide betaling in de maanden voorafgaande aan jullie huwelijksdag is ook mogelijk."

 • - HOEVEEL MOETEN WE INVESTEREN?

  "Al onze pakketten bevatten minimaal 8 uur award winning fotografie op jullie trouwdag, een professioneel fotoalbum, jullie eigen Custom Made Web App met 30 foto's, reistijd, Een highlight slideshow, online gallery, reiskosten binnen Nederland en B.T.W. Met ons hele team werken we met de grootste mogelijke zorg aan jullie huwelijksreportage. Om deze hoge kwaliteit te leveren zijn we na jullie trouwdag met een bruiloft reportage gemiddeld een aantal weken bezig. Een all-inclusive pakket is er al vanaf €1995,-."

 • - WAT ALS EEN PAKKET NIET AANSLUIT BIJ ONZE WENSEN?

  "Met veel zorg hebben wij met onze ervaring drie verschillende huwelijkspakketten samen gesteld. Eventueel kan een pakket aangevuld worden met extra items. Denk aan extra uren fotografie of uitbreiding van je trouwalbum met extra pagina’s. Hebben jullie speciale wensen of een bruiloft in het buitenland, dan maak ik graag een offerte op maat."

 • - MOETEN WE POSEREN?

  "Paco van Leeuwen Fotografie laat jullie genieten van deze mooi dag en wij leggen dit ongedwongen vast met onze fotografie. Voor portretten laten we jullie op de juiste plek plaats nemen en geven daarbij enkele aanwijzingen. Tijdens de ceremonie, receptie, diner en feest mengen wij ons tussen de gasten."

 • - UIT WELKE TROUWALBUMS KUNNEN WE KIEZEN?

  "Wij ontwerpen zelf met gespecialiseerde software jullie digitale album. Het afdrukken van jullie album besteden we uit aan leveranciers die de hoogste kwaliteit alleen aan professionele fotografen leveren. Hierdoor zijn jullie verzekerd van de allerbeste kwaliteit! Ik nodig jullie graag uit om de voorbeeld albums te komen ervaren."