Ervaringen

 • Twan en Lonneke

  15 oktober 2017

  Onze trouwdag heeft Paco geweldig vast weten te leggen. Hij denkt met je mee, geeft tips en weet precies de juiste momenten vast te leggen. Vanaf het begin hadden we een goed gevoel en dit werd meer dan bevestigd tijdens de voorafgaande loveshoot. Na die dag wisten we het zeker, wij hoeven ons geen zorgen te maken over de foto’s. Paco heeft voor een relaxte sfeer gezorgd, nam zijn tijd en wist precies hoe hij de omgeving het beste kon gebruiken. Dit zie je ook terug in het fotoboek dat we samen hebben samengesteld. Elke keer als we erin kijken beleven we de dag opnieuw.
  Twan en Lonneke
 • Chris en Charissa

  08 september 2016

  Onze bruiloft was een onvergetelijke dag! Ook mede dankzij onze fotograaf Paco van Leeuwen. Hij is zeer professioneel en dat zie je terug in al onze super mooie foto's waar je de kwaliteit vanaf spat! Bovendien is hij heel goed in de omgang met ons zoontje die erg verlegen is en natuurlijk ook met ons. Herinneringen voor het leven! Nogmaals bedankt Paco. Wij bevelen hem zeker aan!"
  Chris en Charissa
 • Joep en Tessa

  24 februari 2016

  Onze bruiloft, 13 september (tevens Paco zijn verjaardag, over flexibiliteit gesproken) was een groot ontspannen feest! Er was vooraf geen stress over geen enkel detail en dat kwam mede door Paco die precies wist wat onze wensen waren. Hij heeft onze dag vanaf de jurk aantrekken in de ochtend tot aan het knalfeest in de avond vastgelegd. Overdag hadden wij een route uitgestippeld (trip down memorylane) waar wij graag foto's van wilden hebben. Hij heeft deze plekken vooraf bezocht, zodat hij precies wist wat hem te doen stond. Hij wist de sfeer zo goed over te brengen dat we met veel liefde en plezier terugkijken in het prachtige album naar onze dag. De foto's zijn niet standaard en te geposeerd. Paco geeft via zijn foto's weer hoe wij zijn: easy going, enthousiast, houden van feesten, van onze kinderen (Paco had eindeloos geduld en was goed in de omgang met onze twee knullen) en heeft onze liefde voor elkaar heel mooi vast weten te leggen. Deze foto's zijn in karton gedrukt en van topkwaliteit. Echt een cadeautje!
  Joep en Tessa
 • Ariana en Taco

  24 februari 2016

  Paco heeft onze onvergetelijke dag op schitterend wijze in beeld gebracht. Gedurende het gehele proces vanaf het eerste moment dat wij hem hebben ontmoet heeft hij ons direct gerustgesteld.Hij heeft alle tijd genomen om ons te adviseren en naar onze wensen te luisteren. De foto's van onze bruiloft zijn van wereld klasse een nog beter is het fotoboek dat wij in samen werking met Paco als eind resultaat hebben ontvangen. Hier in komt de echt kunstenaar die Paco is pas echt aan het licht.Wij kunnen Paco aan iedereen aanraden! flexibel, zeer duidelijk en meedenkend, kwaliteit gericht met een zeer goed oog voor de echt speciale momenten die de meest mensen niet zullen oppikken.Het was ons een genoegen met Paco samen te werken.
  Ariana en Taco
 • Randy en Jamy

  24 februari 2016

  Erg goede fotograaf met veel leuke en originele ideeën. Foto's zijn erg mooi geworden! Hij heeft onze dag en feestavond perfect kunnen vastleggen!Hierbij nogmaals hartelijk dank Paco!
  Randy en Jamy
 • MARC EN MARGARETH

  29 januari 2016

  Met onze bruiloft grotendeels gepland in het achterhoofd gingen we op zoek naar een fotograaf. Gewoon via google : bruiloft + fotograaf +den haag. Zo kwamen een lijst van fotografen in de buurt van den haag tevoorschijn. De portfolio van Paco sprak ons direct aan. Een mooie combinatie van moderne technieken met een iets klassieke Touch. Even bellen dan maar. Paco klonk direct al prettig: Relaxed, kordaat, duidelijk en heel belangrijk, enthousiast! Hij gaf ons het gevoel het een feest te vinden om op onze bruiloft te fotograferen. Tijdens het kennismakingsgesprek klikte het direct. Paco in 4 woorden? : empathisch, relaxed, zeer vakkundig en professioneel. Op de dag zelf vonden we Paco een hele fijne aanvulling van de dag. Professioneel, aanwezig als het nodig is, maar niet ‘vervelend’ op de voorgrond. Hij zit bomvol ideeën, maar staat zeker ook open voor een eigen invulling of aanwijzingen. We voelden ons bij hem op ons gemak en dat is heel belangrijk op zo’n dag. Het eindresultaat is werkelijk waar fantastisch. Zo mooi! Een heel waardevol bezit. De herinnering is voor altijd, generatie op generatie. Hoe bijzonder is dat!
  MARC EN MARGARETH
 • Willem en Vijitha

  24 januari 2016

  Zijn jullie opzoek naar een fotograaf die precies weet wat jullie willen? Dan bevelen wij jullie Paco van Leeuwen aan. Tijdens een kennismakingsgesprek en een vervolggesprek hebben wij een heel prettig gesprek met Paco gehad over wat onze wensen zijn voor onze fotoreportage. Hij denkt met je mee en probeerde zich zo goed mogelijk in te leven in onze grote dag. Paco heeft vanaf het moment dat wij onze trouwkleding aan trokken tot aan het diner heel mooie beelden vastgelegd. Het was een intensieve dag met 4 locaties waarbij Paco geen moment stil zat. Wij hebben gedurende de dag helemaal niet door gehad dat hij zoveel prachtige foto's heeft gemaakt. Het was een stralende (fel licht voor de foto's), maar Paco wist hier goed mee om te gaan. De fotoshoot verliep heel vlot. Paco heeft oog voor detail en weet net die extra twist aan een foto te geven. Het trouwalbum is dan ook een super herinnering en wij vinden deze erg speciaal, omdat het zich onderscheidt van een standaard album.
  Willem en Vijitha
 • STEPHANIE EN MATHIJS

  05 januari 2016

  Paco heeft geweldige foto’s gemaakt van ons en ons huwelijksfeest. Aangezien er tussen het aanzoek en de trouwdatum maar 6 weken zaten – en wij ook nog eens in het buitenland wonen – moesten er in korte tijd veel zaken geregeld worden. Paco pakte dit perfect op en binnen een mum van tijd waren er duidelijke afspraken gemaakt. Tijdens de shoot liet Paco ons en onze bruidsmeisjes op ons gemak voelen. Zelfs toen de sluier door de harde wind in de zee waaide bleef Paco kalm en viste hij de sluier uit het water. We bekijken onze foto’s nog dagelijks met een glimlach van oor tot oor!
  STEPHANIE EN MATHIJS
 • STEVEN EN BIANKA

  05 januari 2016

  Paco heeft onze bruidsshoot gedaan, we zijn erg tevreden over hem. Precies, ervaren, kritisch en betrokken. met een prachtig resultaat. Vanaf het eerste moment een klik met hem hij luisterde goed naar onze wensen en had zelf ook een hoop leuke en geslaagde ideeën. Een fotograaf met naar onze mening net dat beetje extra. Ik zou hem aan iedereen willen aanraden. En weet zeker dat wij hem in de toekomst nog zullen inschakelen als we een fotograaf nodig hebben, want hij maakt nog veel meer mooie foto's buiten bruidsfotografie!”
  STEVEN EN BIANKA
 • FRANK EN MAIMOENE

  05 januari 2016

  We zijn super blij met de foto's! Zitten absoluut prachtmomenten en top platen tussen. Zo kunnen we altijd even terugbladeren door de sfeer van de avond. Ik zal je als mensen ernaar vragen zeker aanraden. Thanx again man!”
  FRANK EN MAIMOENE