Bruidsfotograaf Den Haag | Ronald en Susan trouwen in Op Hodenpijl

Bruidsfotograaf Den Haag | Ronald en Susan trouwen in Op Hodenpijl

/ 15 mei 2015

CATEGORIEËN:

Deze dag begon een keer niet bij het aankleden. Het bruidspaar had gekozen om te beginnen met foto's en video bij het Stadhuis in Delft. De aankomst was in een mooie oude Rolls Royce en het bruidspaar was gekleed in een vintage stijl. De bruidegom met een mooie hoge hoed en de bruid met een mooie vintage jurk en bont jasje. 

Wat straalden ze vanuit de bruidsauto bij aankomst. Ze hadden er zin in en stapten beide tegelijk uit om iedereen gedag te zeggen en te laten zien hoe geweldig ze er uit zagen. Na iedereen even kort gesproken te hebben gingen ze naar binnen om even op te frissen. De trouwzaal liep al snel vol waarna de ceremonie kon beginnen. Het bruidspaar kwam met een grote glimlach op het gezicht arm in arm de zaal binnen en namen plaats op de stoelen. Het was zelfs mogelijk voor vrienden en familie in het buitenland alles vie een live connectie via internet mee te maken.

Na de ceremonie was een rondvaart door de grachten van Delft gepland waar de gasten meteen gezellig in deze bootjes zou lunchen. Langs de route hebben we op leuke plaatsen nog wat foto's en video gemaakt vanaf de kant. Terwijl het bruidspaar het laatste stuk met de bootjes aflegde door de Delftse grachten, reden wij alvast naar Op Hodenpijl in Schipluiden om te zorgen dat daar alles klaarstond. Ik had eerder die week namelijk net een hele mooie flitsset binnen gekregen en deze wilde ik op deze locatie graag gebruiken. Het was in de kerk namelijk vrij donker en op deze manier kon ik met gemak voor prachtig licht zorgen zodat iedereen er nog mooier uit zag.

Het bruidspaar was al offcieel getrouwd, maar wilde nog een extra ceremonie met live muziek bij opkomst een mooie lange persoonlijke toespraak van een goede vriend. Toen was het tijd om de geloften voor elkaar voor te lezen. Susan was diep ontroerd door de woorden van Ronald en liet wat tranen rollen. Ronald was stond natuurlijk voor Susan klaar en na een goede knuffel was het Susan der beurt. Na wederom mooie woorden was het tijd voor een kus om daarna samen als en en vrouw verder te gaan. De dag werd afgesloten met een proost in de mooie serre van Op Hodenpijl.


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG