Bruidsfotograaf Den Haag | Randy en Jamie trouwen in Nootdorp

Bruidsfotograaf Den Haag | Randy en Jamie trouwen in Nootdorp

/ 14 november 2014

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, bruidsshoot, den haag, nootdorp

De bruiloft van Randy en Jamie was anders dan de meesten. De bedoeling was om het heel klein te houden en alleen op een dinsdag te trouwen in het gemeente huis en het daarbij te laten. Ze hadden namelijk net een huis gekocht waar veel tijd, aandacht en natuurlijk het nodige geld naar toe ging om het mooi te maken. Na aandringen van familie, vrienden en teamgenoten van Randy's honkbal team zou er toch een feest komen. 

Het officiele gedeelt was dinsdag al geweest, maar het bruidspaar vond het leuk om het aankleden en naar de kapper gaan nog eens te doen. Alleen dan nu omdat ze dus al getrouwd waren, samen. We hadden bij de kapper afgesproken waar de bruid en bruidegon beide werden geknit en gestyled. Erg leuk en gezellig, zeker omdat ze het nu samen deden. 

Na de kapper zijn ze naar het van der Valk hotel in Nootdorp gereden om wederom samen aan te kleden. Om te fotograferen is dat natuurlijk ideaal, geen reistijd om van de een naar de ander te rijden. Genoeg tijd voor een aantal detail shots. De bruiden hebben natuurlijk altijd langer nodig, dus de moeder van Jamie hielp haar in de jurk. Daarna was het tijd voor Randy om aan te kleden. Beide waren snel klaar en het was tijd voor de fotoshoot. 

Het was al bijna donker, het regende dus tijd om creatief te zijn. In ieder hotel zijn er altijd wat plekjes waar je leuk kan fotograferen, je moet ze alleen wel kunnen zien. De lobby van het hotel was er zeer geschikt voor. Met gebruik van een rapportage flitser en een icelight (video light) zijn we aan de slag gegaan.

Een deur verder op was de feestlocatie, het witte paard in Nootdorp. De gasten kwamen een voor een binnen en toen iedereen er was kon het feest beginnen. De stemming kwam er al snel in met een cocktailbar een een honkbal team vol jonge gasten. Er werd goed en veel gedanst, de coach liet zien met z'n vrouw hoe het moest en de jongens volgden dit trouw op.


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG