Bruidsfotograaf Den Haag | Mike en Shirley trouwen in Het Spaansche Hof

Bruidsfotograaf Den Haag | Mike en Shirley trouwen in Het Spaansche Hof

/ 29 april 2017

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, den haag, Energie Fabriek, Spaansche Hof

Het Spaansche hof, wat een prachtige locatie om te trouwen in het centrum Den Haag. Als je over het Westeinde rijd zou je er zo aan voorbij rijden. Maar zodra je door de poort gaat en binnen komt, begeef je je meteen in een andere wereld. Je stapt binnen in een 16de eeuws stadspaleis met vijf verschillende authentieke zalen.

Mike en Shirley hadden deze prachtige locatie gekozen voor het aankleden en elkaar voor het eerst te zien op hun trouwdag. Daarna hadden ze een andere unieke locatie voor de fotoshoot geregeld. Iets wat onmogelijk bleek te zijn, was op miraculeuze wijze toch gelukt. De Energie Fabriek in Den Haag, een urban locatie waar het contrast enorm is met de schoonheid van een bruiloft. Het oude, roestige, grootte en robuuste van deze locatie sprak hun enorm aan. Nooit eerder is er op deze locatie een bruidsshoot gehouden en dit zal ook niet snel nog eens gebeuren. Bij uitzondering was dit een eenmalige kans die ze hebben gegrepen.

Na de fotoshoot weer terug naar het Spaansche Hof waar de ceremonie en de receptie zou plaats vinden. Het was prima weer dus er werd tijdens de receptie niet alleen binnen maar ook heerlijk buiten genoten in de prachtige binnen tuin. Na de groepsfoto, was het tijd voor de "walking diner" verzorgd door catering bedrijf Taat en de Regt. Een vooraf samen gesteld diner met input van Mike en Shirley samen met de Chef heeft gezorgd voor een van de lekkerste maaltijden die ik tijdens een bruiloft heb mogen fotograferen en daarna natuurlijk opeten :). 

Aan het einde van deze mooie bruiloft konden we nog een geweldige foto maken in de balzaal van het Spaansche Hof, wat meteen zorgde voor de ideale afsluiting van hun Trouwalbum.

 

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG