Bruidsfotograaf Den Haag | Mario en Montse trouwen in Het Oude stadhuis

Bruidsfotograaf Den Haag | Mario en Montse trouwen in Het Oude stadhuis

/ 02 mei 2014

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, bruidsshoot, den haag, trouwen

De dag begon bij het aankleden van de bruid in het Ibis Hotel in het centrum van Den Haag. De moeder van de bruid was er bij om er op toe te zien dat ze er op haar mooist uit zou zien op haar trouwdag. Wat is dat toch mooi om te zien, de band die er is tussen moeder en dochter. Om het nog mooier te maken kreeg Montse een arband als erfstuk kado voor deze speciale dag. Een speciaal moment om te mogen fotograferen en enorm waardevol om deze foto's te hebben als herinnering in het trouwalbum.

Na het aankleden zouden de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien in Hotel Des Indes op het Lange Voorhout in Den Haag. De bruid wachtte uiteraard boven aan de trap. De bruidegom liet even op zich wachten en de spanning begon toe te nemen. Toch nog even checken of de oorbellen goed zitten "ja, ik ben er klaar voor" zie je haar in de spiegel kijken met een glimlach.

Ze hoorde wat rumoer beneden aan de trap, Mario was er. Ze probeerde haar aanstaande man te zoeken tussen alle vrienden en familie die beneden aan de trap stonden te wachten. Daar was hij dan, en Montse liep meteen stralend de trap naar beneden. Met een grote glimlach liep ze hem tegemoed om hem vervolgens een goede zoen te geven. 

Na de familie foto's voor Hotel Des Indes reed ik samen met het bruidspaar naar de Japanse Tuin in Clingendael. Deze tuin is maar beperkt toegankelijk en dit was een locatie waar zij graag samen komen om heerlijk te wandelen. Hier hebben we natuurlijk hele mooie trouwfoto's gemaakt om daarna door te rijden naar het stadhuis in Den Haag. Daarna volgde in het Gouden Hoofd de receptie en het eten plaats om af te sluiten met het feest in Cafe Rootz om het hoekje van de Grote Markt in Den Haag. Het feest was geweldig en de sfeer zat er goed met een quiz en de Pinata. Daarna was de openings dans van het bruidspaar gevolgd door het dansen met beide ouders. Tot in de laatste uurtjes werd er goed gefeest en ging iedereen voldaan naar huis.


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG