Bruidsfotograaf Den Haag | Marcella en Norbert trouwen in Het Gooi bij Vernissage

Bruidsfotograaf Den Haag | Marcella en Norbert trouwen in Het Gooi bij Vernissage

/ 06 september 2014

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, bruidsshoot, den haag, het gooi, trouwen, utrecht, vernissage

De meeste bruiloften die ik fotograafeer zijn toch van in en rond Den Haag. Marcella en Norbert uit Bussum volgden me al een tijdje met de foto's die ik plaatste op Facebook. Zo hadden ze ook contact met me opgenomen en verteld van hun huwelijk bij Vernissage in Bussum. Een prachtige trouwlocatie in Het Gooi in Utrecht. De afspraak was makkelijk gemaakt en ze hadden een bezoek gecombineerd met bezoek bij vrienden en een heerlijke strandwandeling op Scheveningen.

Tijdens een leuk en goed gesprek voelden we ons allemaal op ons gemak. Natuurlijk praat je als bruidspaar met meerdere fotografen om te kijken welke het best bij je past. Ze hadden al een aantal gesprekken gehad met wat anderen voordat ze bij mij langs kwamen. Marcella en Norbert waren er na ons gesprek meteen uit daar ze bij mij echt de passie voor m'n fotografie voelden. Ze hadden er zin in en konden net als ik niet wachten tot het zo ver was.

De weersverwachting voor deze dag was niet al te best, onderweg naar Bussum regende het flink. Gelukkig was ik ruim op tijd vertrokken en was het geen probleem om in de stortbuien wat rustiger te rijden. Bij het afrijden van de snelweg ging het zachter regenen en bij aankomst bij het huis van Marcella en Norbert was het zelfs gestopt.

Marcella was zat toen nog bij de kapper en zou volgens de planning daar nog wel 15 minuten zijn. Het was op loopafstand dus ik was er snel even naar toe gelopen voor de eerste foto's. Daarna met z'n allen terug en ze was klaar om zich met behulp van haar zus aan te kleden. Die twee waren echt hilarisch, wat een lol samen. Gelukkig waren ze op tijd klaar want Norbert was al op weg en kort daarna kwam hij aan.

Persoonlijk vind ik dit altijd een heel mooi moment, de spanning voordat de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien die dag. Natuurlijk de eerste reacties van een bruid en bruidegom zijn zo puur en eerlijk. En soms in alle eerlijkheid ook weer grappig. Norbert z'n eerste woorden waren, "jeetje wat ben je lekker" en Marcella, wat ben je toch een heerlijke vent! Prachtig om dat mee te mogen maken.

Daarna door naar Vernissage, een oud fort in Het Gooi omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie. Daar aangekomen een drankje en daarna de fotoshoot. We hadden niet veel tijd in gepland, maar het was genoeg daar er veel leuke plekjes zijn. Het bruidspaar wilde ook een signature edition voor een grote print aan de muur. Vanwege de regen waren de stoelen nog binnen, daardoor konden mooi het mooiste deel van het fort gebruiken voor deze mooie print.

De daggasten arriveerden en het eten volgde daarnaar in een van de ondergrondse gangen. Er was zelf voor Indisch eten gezorgd en gelukkig kon ik een bordje daarvan meeeten. Voor de kinderen was er pizza, dus die waren ook blij. Het zag er naar uit dat het droog zou blijven dus na het eten werd de cremonie buiten op de binnenplaats gehouden. Na prachtige woorden en een vioolstuk van de familie was het tijd voor een toost en daarna taart. De dag werd afgesloten met een familie foto.

 

 

 

 

 

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG