Bruidsfotograaf Den Haag | Diederik en Safiya trouwen in het Oude stadhuis

Bruidsfotograaf Den Haag | Diederik en Safiya trouwen in het Oude stadhuis

/ 18 september 2015

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, bruidsshoot, den haag, trouwen

Zoals bij de meeste bruiloften begon deze trouwdag bij het aankleden en opmaken van de bruid. Een mooi moment om de dag mee te beginnen. Zo kan de bruid even wennen om een camera in de buurt te hebben. De eerste foto's zijn meestal wat detail shots voor in het trouwalbum. Dit is een goede manier om even aan het licht te wennen zodat als de foto's van het opmaken en ankleden gemaakt worden de perfecte instelling zijn gevonden. 

Renu was toen al even bezig met de make-up en hairstyling. Bij de laatste finishing touches, toen Safiya er op haar mooist uit zag, werden de foto's gemaakt. De make-up was heel natuurlijk aangebracht en dit is ook heel mooi terug te zien in de foto's. Daarna was het de beurt aan haar zoontje om zich mooi aan te kleden voor deze prachtige dag, wat zag hij er stoer uit met z'n stropdas.

Na het aankleden was het tijd voor de ceremonie, in een oude Rolls Roys van Ben Franse werd naar een van de mooiste trouwlocaties van Den Haag gereden. Het Oude Stadhuis op de Groenmarkt in het centrum van Den Haag. Na een leuke ceremonie was het uiteraard eerst tijd voor felicitatie. Daarna hadden we nog heel even de tijd voor een paar foto's in de hal van deze practige locatie voordat het volgende bruidspaar klaar zou zijn en naar buiten zouden komen. Daarna nog een paar foto's in een binnetuin tegenover Paleis Noordeinde om vervolgens naar het Hilton te rijden voor de laatste foto's van de bruidshoot. 

Na het diner werd het feest gehouden in de mooi zaal. Traditioneel werd dit geopend met een eerste dans waarna iedereen los ging!

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG