Bruidsfotograaf Den Haag | Bas en Sabine trouwen in Goes en het feest op het strand van Scheveningen

Bruidsfotograaf Den Haag | Bas en Sabine trouwen in Goes en het feest op het strand van Scheveningen

/ 18 juli 2014

CATEGORIEËN:

Een week na de loveshoot was al de datum van de bruiloft. Wegens persoonlijke omstandigheden was het de maanden ervoor niet mogelijk om deze eerder te houden maar gelukkig is het er toch nog van gekomen om de loveshoot te doen. 

De ochtend zou beginnen in Goes waar Sabine zich in het ouderlijk huis zou voorbereiden op deze mooie dag. Een mooie dag was het zeker, wat een heerlijk weer. Prima om deze te beginnen met het aankleden en opmaken in huis. Intussen was Bas al aangekomen en trof de nodige voorbereidingen met het helpen opspelden van de corsages. Familie en vrienden waren al gekomen om de ochtend te starten met een gezellig drankje in de tuin om daarna met z'n allen naar het Stadhuis in Goes te rijden. Daar zou de ceremonie plaats vinden. Na de ceremonie was het een korte wandel naar de locatie waar de receptie gehouden werd. Eigenlijk was het de bedoeling om de fotoshoot in Clingedael Den Haag te houden, maar tijdens het parkeren had ik een mooi plekje gezien naast de kerk en verzocht het bruidspaar met me mee te lopen. Daar hebben we snel een paar foto's geschoten voordat we doorliepen voor de receptie. Na de receptie de auto in voor de rest van de bruiloft in Den Haag.

Met deze loveshoot nog vers in de gedachten ging het voor de camera staan in Clingendael heel natuurlijk. De spanning was er duidelijk van af en we hebben met z'n drieen veel lol gehad. Ik zette het bruidspaar op de mooiste plekjes neer en de rest ging na wat kleine aanwijzingen helemaal van zelf. Deze foto's zijn natuurlijk de basis van het mooie professionele trouwalbum wat ze ook graag wilden. 

Na de bruidsfotografie shoot zijn we naar de strandtent gereden om daar de daggasten weer te zien en te vertellen van de fotoshoot. De rest van de gasten kwamen ook langzaam binnen en het feest werd na wat speeches geopent. Tijdens het feest had ik het bruidspaar nog stiekem even meegenomen voor snel wat foto's bij de zonsondergang. Persoonlijk vind ik het altijd super leuk om met een speciale foto het trouwalbum af te sluiten. Met behulp van hun beste vrienden hebben we een foto gemaakt met sterretjes. Wat een waanzinnige dag en wat een leuk stel. Heel veel moois en geluk Bas en Sabine!


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG