Internationale Bruidsfotografie Awards voor Bruidsfotograaf Den Haag Paco van Leeuwen

Internationale Bruidsfotografie Awards voor Bruidsfotograaf Den Haag Paco van Leeuwen

Bruiloften / 08 mei 2017

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, den haag, International Wedding Award

Hoe vet is dit?! Eerder heb ik mee gedaan met deze award en ik had toen m'n eerste award gewonnen. Nu heb ik afgelopen maand meegedaan en heb ik maar liefst 3 awards gekregen. Tussen zo veel getalenteerde fotografen zijn drie van de vijf foto's die ik heb ingezonden uitgekozen en bekroond met deze Internationale Bruidsfotografie Award. 

Na tevreden bruidsparen waar ik het uiteindelijk voor doe, is het wel heel gaaf om ook internationaal erkend te worden! Met welke leuke bruidspaar ga ik de volgende award winnen?!

Willen jullie meer weten over mijn Bruidsfotografie, ik hoor graag van jullie!


Opmerkingen

>

MEER BLOG


TERUG