Portret Fotograaf voor Boost your Future in Den Haag

Portret Fotograaf voor Boost your Future in Den Haag

Portret / 12 juni 2016

CATEGORIEËN: Boost Your Future, den haag, portret

Met een goede profiel foto is de kans groter dat je uitgenodigd wordt voor een baan waarvoor je solliciteerd. Ruim 50 werkzoekende zijn bij de stand van Tempo Team langsgekomen waar ik m'n studio had opgezet. Boost your Future is een initiatief van de gemeente Den Haag om met name jongeren maar ook werkzoekenden van andere leeftijden te helpen aan hun toekomst. Dit vond ik een mooi initiatief om aan mee te werken en zo deze leuke mensen die langs kwamen te helpen aan een goede foto voor hun CV of Linkedin. Je zet jezelf meteen serieus en professioneel neer met een goede foto. Naast dat je natuurlijk een goede CV en sollicitatie brief moet schrijven, zal dit wellicht bijdragen. Leuk dat jullie er waren en succes met het vinden van een baan!

Vind je de foto mooi en zou je hem digitaal zonder logo of als print willen hebben, bestel hem dan via de onderstaande link.



Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG